
Het leek me leuk om weer eens een Food Diary online te plaatsen op mijn blog. Dit deed ik op mijn vorige blog ook altijd en werd goed gelezen. Daarnaast vind ik het voor mezelf ook handig. Dan heb ik een overzicht van wat ik allemaal heb gegeten en kan ik het niet meer vergeten haha. We hebben wel eens dat we een nieuw gerecht proberen, we het lekker vinden en zeggen ‘oh dat kunnen we wel vaker eten!’. Vervolgens vergeten we totaal wat het gerecht was en eten we het dus niet meer eten. Het is dus een soort eetinspiratie voor jullie maar ook voor mezelf. Deze week at ik onder andere heerlijke risotto in pestosaus, gevulde puntpaprika en vette broodjes vegaburger.
Volg jij me al op Instagram?
Food Diary week 16

Ondanks dat het ontzettend simpel is, doen noodles het altijd goed hier. Deze keer gooide ik er een hoisinsaus doorheen, super lekker! Wat gebakken uitjes erover en klaar.

Ook wraps doen het altijd goed. Deze keer met kip, mexicaanse wokgroente, een tacosausje en parmezaanse kaas. Ohja, ook smeren we altijd nog creme fraiche met wat kruiden over.

Zoals ik in mijn Last Week al aangaf, probeer ik nu meer nieuwe recepten uit en dit was zo gigantisch lekker! Ik maakte zelf babi pangang en serveerde dit met sajoer boontjes en rijst. De volgende stap is ook nog zelf de boontjes maken. Als jullie het leuk vinden kan ik het recept voor de babi pangang binnenkort wel op mijn blog delen.

Ook deze risotto in pestosaus probeerden we nieuw uit en was ontzettend lekker! Ik maakte risotto met kipfilet, blokjes ham (want die moesten op), courgette en ui. Als sausje deed ik er op het laatst nog wat kookroom en pesto doorheen. Lekker!!

Oh ik weet het, dit is echt beschamend veel haha. Maar ik had gedurende de dag heel weinig gegeten en zo’n honger. We aten aardappelkroketjes met chipolata worstjes en gevulde puntpaprika. Dit laatste is zo lekker, ook hier kan ik wel een recept van delen binnenkort.

Ook vet eten mag niet ontbreken in deze food diary. We aten een vega broodje met cheddar, avocado en sla. We hadden de Boon Chili burger en de vega burger van Garden Gourmet. Beiden ontzettend lekker.

En als laatste aten we de Kipfilet a la Toscana ofzo, van Knorr. Het is in iedergeval een pasta met kip, tomaat, ui en boontjes in een sausje. Met wat sla ernaast. Een prima, maar verder niet zo’n boeiende maaltijd.
Dat ziet er goed uit! Wij gingen deze week gourmetten dat was weer heerlijk!
Ook lekker! De stank houdt mij alleen tegen.
je hebt je doel al bereikt met je blogpost; krijg nu al trek en het is pas ochtend;-)
Lekkerste deze week is Boboti
Oeh Boboti moeten wij ook weer eens eten!
Die vegabroodjes zien er heerlijk uit zeg. Ik dacht eerst dat het hamburgers waren, maar deze lijken mij ook wel wat!
Als wij zo’n broodje eten is het 9 van de 10 keer vegetarisch! Je proeft amper verschil.
Goed om te weten Misschien moet ik dat dan toch maar eens proberen.
Hhhmmmm daar zitten vele lekkere dingen tussen zeg! Die risotto in pestosaus ziet er heerlijk uit. Dat smaakt vast naar meer.
Het was ook zeker heerlijk!
zaterdag aten we de eerste asperges….hmmmmm
Oh lekker! Dit hoop ik binnenkort ook te eten.
Wat ziet dat er allemaal heerlijk uit. Heb er zo een zin in. Ik heb zelf kapsalon gemaakt deze week dat was het lekkerst.
Ohh ze zien er allemaal lekker uit.
Dat was het ook zeker!
Hey, wat ziet die gerechtjes er allemaal super lekker uit ! Vooral die risotto ! Leuke post en bedankt voor de inspiratie. Met deze lockdown is telkens opnieuw zoeken wat te eten !