Ik ben echt dol op eten! Soms denk ik echt dat het niet gezond is hoeveel ik aan eten kan denken. Daarom kan een food diary op mijn blog dan ook niet missen! Afgelopen week ben ik met regelmaat buiten de deur gaan eten dus er staan veel lekkere dingen tussen!

Soms kan ik echt intens genieten van een simpele pasta. Gewoon lekker spaghetti met gehakt, groente, een pikante rode saus en lekker veel kaas. Vooral de kaas maakt het gerecht haha.

Afgelopen week had ik een heerlijke high tea bij Juliette’s bar in Nijmegen. Ondanks het warme weer was het echt genieten! Bovenstaand zie je alle zoete gerechten die we kregen, vraag me niet meer wat het allemaal was want het was teveel om op te noemen!

We kregen ook een plankje met hartige hapjes; hier zat een kaas/uibroodje, een wrap met zalm en een briochebroodje met kipfilet en pesto bij.

Daarnaast kregen we vier verrasingen, waaronder deze heerlijke aardbeien mocktail. Dit was erg welkom en verfrissend met 30+ graden! Daarnaast kregen we ook nog scones, een stukje quiche en als laatst homemade frambozenijs. Ook erg lekker met die hitte!
Bij Down Town in Nijmegen kun je echt heerlijk eten! Ik had een briochebol met gerookte zalm, gepocheerd ei en hollandaise saus. Ook heb ik een hapje op van het andere gerecht; brood met vegan kruidenkaas en gegrilde groenten. Ook dit was errug lekker!
Met het warme weer zijn we afgelopen weekend gaan zwemmen bij de Berendonck. Hier aten we een heerlijke clubsandwich met een chilimayonaise, gerookte kip, spek, avocado, komkommer en tomaat. Zo lekker!
Ik at ook nog normaal hoor! Ik ben echt dol op dit soort maaltijden, lekker een groene curry met kip, groente en rijst.

Ik ben niet echt dol op salade, vooral niet die kant en klare uit de supermarkt. Behalve de warme kip pesto salade van de Jumbo. Dit komt omdat ik echt dol ben op pesto, en is deze salade is de kip al in pesto gemarineerd en zit er ook nog een pestosaus bij, OMG! Dan ben ik om.

Q: Wat is jouw favoriete salade uit de supermarkt?