Ik heb weer een Food Diary vol heerlijke dingen voor jullie! Er zitten een paar foto’s bij van voor de vakantie en de rest is van afgelopen week, van de dagen na de vakantie. Op beide momenten wilden we eigenlijk vooral makkelijk eten. En af en toe ook gezond haha. Al met al zitten er niet eens zo heel veel ongezonde dingen tussen nu ik me bedenk. Wat overigens wel MEGAZONDE is, is dat ik geen foto’s heb gemaakt van het eten dat ik op de vierdaagsefeesten op heb. Op een avond at ik heerlijke thaise miniloempiaatjes en samen met mijn vriend ging ik woensdagmiddag even lunchen op de Kaaij. Hierbij at ik een wrap met thais gemarineerde kip, sla en een srirachamayonaise, OMG dat was lekker! Alleen moet je me dus maar op mijn woord geloven, zonder foto haha. Maar goed, door naar de maaltijden waar ik wél een foto van heb!

Oeeff deze foto is dus van voor de vakantie en ik moet even nadenken wat dit ook alweer was. Ik gok de groene curry!

Dit is oprecht de enige salade van de supermarkt die ik lekker vind; de warme kip pesto salade van de Jumbo. Misschien komt het omdat én de kip is gemarineerd in pesto én er een pesto marinade bij zit en ik dol op pesto ben?

was zo ontzettend lekker! We hadden de oer ovenfriet, een kaasschnitzel en wokte groene asperges in een ketjap/sambal/knoflooksausje.

Mijn favo ontbijtje! Al is het niet megagezond. Griekse yoghurt, met bosbessen, chocolade muesi en schuddebuikjes. Inmiddels ben ik weer terug gegaan naar of muesli of schuddebuikjes en sowieso ook minder qua hoeveelheid! Maar af en toe dit moet kunnen toch?
Ik nam deze chocola van de hema mee omdat ik het wel geinig vond klinken maar OMG wat was deze lekker! Het is witte chocola met stukjes wafel, discodip en knettersuiker. Je proeft de wafel en discodip goed terug maar het leukste vind ik de knettersuiker; je proeft dit echt in je gehemelte knetteren en dit brengt me echt terug naar vroeger haha! Maar sowieso dus erg lekker, dus allemaal naar de Hema zou ik zeggen!

Pizzaaaa! Ik hou van de Big American pizza’s van Dr Oetker. Op de foto zie je de Supreme pizza met ham, salami, mais, champignons en paprika. Ook at ik nog een halve Pulled Chicken pizza, maar die vergat ik op de foto te zetten.
Heerlijk simpel de eerste dag terug van vakantie; noodles. Met kip, wokgroente en een teriyakisaus. Oh en de gebakken uitjes kunnen natuurlijk niet missen.
Na alle Franse stokbroodjes, crepes en gebakjes weer een simpele lunch thuis; knäckebröd met heksenkaas, kip en pepersalami.
Ik heb een nieuwe favoriet wat koekjes betreft! Deze chocolade galettes leken me in het begin niet zo boeiend maar dat zijn ze zeker wel!
Nasi is altijd zoveel beter met een gebakken eitje erbij!
Thuis begon ook het zonnetje weer te schijnen en namen we een ijsje. Ik had de smaken mango en Tony Chocolonely zeezout. In Parijs had ik ook een aantal keer mango ijs op en dat vond ik zo ontzettend lekker dat ik besloot het hier ook te nemen. Maar die smaakte echt niet zo puur naar mango als in Parijs. Terwijl ik deze smaak voor Parijs echt wel lekker vond zou ik het nu niet meer opnieuw nemen haha. Verwend nest!
Dit soort eten noem ik vies lekker. Het is zo slecht, maar zo genieten. Pistoletjes met knakworstjes, mayo en curry. Vies lekker.

Nog iets in de categorie vies lekker; kant en klare pannenkoeken waarbij we zelf kaas, spek en curry doen. Intens genieten!

En dit is misschien wel mijn grootste guilty pleasure/comfort food ooit. Verse spaghetti met spekjes, champignons, ui, verse carbonarasaus en een shitload aan parmezaanse kaas. Dit is echt hemel op aarde. En zo makkelijk!

Q: Wat is het lekkerste dat jij afgelopen week gegeten hebt?