Inmiddels zijn we alweer een hele week terug van Parijs. Wat vliegt de tijd toch voorbij! Ik was deze week nog vrij dus besloot het nog even lekker rustig aan te doen omdat Parijs toch best wel vermoeiend was geweest door het vele lopen (elke dag gemiddeld wel 15 kilometer). Ik moest er ook nog wel even aan wennen om weer standaard foto’s te gaan maken voor de flashbacks haha dus lang niet alles staat erin. Maar het is een goed begin!

De eerste dag dat we weer thuis waren waren de konijnen een beetje van het padje af volgens mij. Dexter zat opeens op het tv meubel terwijl hij dat eerder nog nooit had gedaan. Hij springt ook opeens ’s ochtends op bed haha. En dan zit ie ons zo aan te kijken van hallo sta eens op ik heb honger!
Volgens mij heeft hij ons gemist want hij sprong opeens weer vaker op de bank en was/is een stuk socialer. We hebben ook nog een vrouwtje, Izzy, maar zij is wat schuwer en dus ook minder makkelijk op de foto te zetten.
Mijn eerste dagen thuis bestond uit wassen. Alle kleding die we mee hadden genomen, ondergoed, gelijk ook maar alle handdoeken enzo gedaan.
Tussendoor deed ik vrij weinig, ik las wat blogs..
En keek Westworld met mijn vriend. Onder een dekentje, want het was koud toen we thuiskwamen haha. Van +- 30 naar 19 is toch wel een verschil. Ik raad trouwens iedereen aan om Westworld te kijken! De serie speelt zich (deels) af in een fictieve wereld, waar de zogenoemde ‘hosts’ wonen. Ook wel kunstmatig gemaakte mensen. Zij moeten aan alle eisen en dergelijke van de echte mens voldoen, die in het park kunnen doen en laten wat ze willen. Meer verklap ik niet, want de serie is zo goed dat ik je eigenlijk niet eens kan vertellen hoe het verder in elkaar zit, omdat er zoveel mysterie is.
Ik woon in Nijmegen en zoals velen van jullie wel weten was hier afgelopen week de vierdaagse + vierdaagsefeesten. Als echte Nijmeegse moet je hier natuurlijk wel naartoe, want het is jaar op jaar weer geweldig! Deze foto is op de Kaaij gemaakt, vlak bij de waalkade. Dit is een soort cultureel terras met allemaal foodtrucks en wat meer ‘alternatieve’ muziek. Overdag kun je hier ook yoga doen en mediteren en daarnaast zijn ook leuke vintage standjes te bekijken.
Een groot deel van onze avond brachten we op het Valkhof door. Hier geniet ik meer van dan de locaties waar Matrixx staat. De dag erop ging ik overdag ook nog met mijn vriend wat eten bij de Kaaij maar daar heb ik geen foto’s meer van gemaakt.
Op de woensdag (dag 2 van de vierdaagse) komen ze altijd door mijn woonplaats en lopen ze mijn gehele straat af. Deze foto is dan ook vanaf mijn oprit gemaakt. We konden letterlijk geen kant op.
Om onze vakantieblues te vergeten boekten we maar gelijk onze volgende vakantie! In Parijs kwam mijn vriend op het idee om oud en nieuw in Londen te vieren aangezien Parijs ons niet zo heel veel geld had gekost. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Toen ik een actie bij Tui tegenkwam besloten we dan ook gelijk te boeken. We moeten alleen nog even kijken wat we qua vervoer gaan doen.
Ik waste eindelijk mijn kwasten weer eens, het was hoog nodig! Wat een rotklusje vind ik dat toch altijd, het zijn er ook zoveel haha. Wat een luxeprobleem.
Na de vakantie ging ik weer hard aan het werk voor mijn blog. Hier ben ik foto’s aan het selecteren voor de overheerlijke Food Diary die inmiddels online staat.
Ik heb de afgelopen tijd veel make-up en huidverzorging verzamelt om op mijn blog te reviewen. Zo kocht ik in Parijs bijvoorbeeld het prachtige Natural Lust palette van Too Faced. Helaas was het de afgelopen dagen te donker om foto’s te maken. En toen het gister wel licht genoeg was, was ik niet tevreden met mijn ondergrond en wil ik iets anders. Nog even geduld hebben dus! Zowel voor jullie om de reviews te lezen als voor mezelf om de producten te kunnen gebruiken!

Q: wat is het leukste dat jij afgelopen week hebt gedaan?