Ik kan de Flashbacks natuurlijk niet laten ontbreken op mijn nieuwe blog! In de Flashback artikelen neem ik jullie mee in mijn week. Hierin laat ik zien wat ik gedaan heb, maar bijvoorbeeld ook wat ik gekocht, gevoeld en gedacht heb. Op deze manier kom je heel wat te weten over mijn week! Afgelopen week had ik eindelijk een vrij rustig weekje. Die heb ik ook echt even nodig voordat de december maand begint! Benieuwd naar hoe mijn week is verlopen? Lees dan snel verder! 

Gedaan
Mijn week begon op zondag lekker rustig, ik sliep uit en ging met mijn moeder naar de stad om sushi te eten aan het begin van de middag. Maandag en dinsdag had ik zoals elke week stage en daarna kon mijn rust beginnen! Op woensdag was ik een dagje alleen thuis en heb ik echt een pyjamadag gehouden. Ik keek Netflix onder een dekentje en dat was het. Moet kunnen af en toe toch! Donderdag had ik anderhalf uur school, daarna ben ik nog even gebleven om mijn probleemverkenning voor een groot deel af te schrijven voor mijn afstudeeronderzoek. Jeetje was is dat een werk zeg! In de avond ging ik gezellig met een aantal meiden de stad in om een drankje te doen. En gisteren waren mijn vriend en ik 3 jaar samen <3.  Oh en maandag ben ik ook nog naar Fantastisch Beasts deel 2 geweest!

Gevoeld
Voor de verandering eens vrij rustig. Dit komt omdat ik een aantal vrije dagen als vooruitzicht had. Ook had ik wat leuke dingen op de planning staan. Daarnaast kreeg ik donderdag te horen dat mijn afstudeerplan goedgekeurd is en ik dan daadwerkelijk op mijn stage ook mag beginnen met afstuderen. Dat was zo’n opluchting! Echt een last die van mijn schouders viel. 

Geluisterd
Oefff. Niks? 


Gezien
Inmiddels zijn mijn vriend en ik bij seizoen 4 van Spartacus. Ik vind het een erg goede serie, ondanks de soms wat amateuristische bloedbeelden. Ook kijk ik zelf Dynasty, wat een bizarre serie is dat zeg! Ik ben net bij seizoen 2, maar in het eerste seizoen al zo ontzettend veel gebeurd!

Gelezen
Over hoogbegaafdheid voor mijn afstudeeronderzoek haha. Ik lees tegenwoordig niks anders meer. 

Gekocht
Ik sloeg wat gezichtsverzorging in bij Douglas met de Black Friday korting. Dat scheelt toch weer als het best dure producten zijn! Ik kocht een reiniger en Plankton crème van Biotherm. Verder is het jammer dat deze actie net een dag voor studiefinanciering valt haha, anders had ik meer gekocht! Misschien is dat juist maar goed ook.