De flashback artikelen blijven een van de leukste artikelen om te schrijven, vind ik. Hierdoor blik ik terug op wat ik afgelopen week allemaal gedaan heb en ook is het ontzettend leuk om dit later terug te lezen! Het zorgt op beide momenten echt voor die ohja! gevoelens. Daarnaast vind ik het van andere bloggers ook altijd leuk om persoonlijke artikelen te lezen. Daarom neem ik jullie vandaag mee in mijn afgelopen week! 

Gedaan
Mijn week begon op zondag goed toen ik met een vriendin lekker van het weer ben gaan genieten. Samen fietsten we naar de dijk waar we een mooie wandeling hebben gemaakt om dit vervolgens af te sluiten met het eerste terrasje van het jaar. Wat een lekker weer was het dit weekend! De afgelopen dagen hebben we natuurlijk ook niet mogen klagen, ik hoop dat het zo blijft. Ik hou veel meer van deze zachte temperaturen (of meer natuurlijk) dan de koude winter! 


De eerste drie werkdagen had ik stage, waar ik weer heerlijk van de kinderen heb genoten. Woensdagmiddag had ik mijn tussenbeoordeling, waar ik geheel onverwacht een 8 scoorde. Dit betekent eigenlijk dat ik mijn stage al gehaald heb en de overige maanden een soort formaliteit is! Wanneer ik mijn praktijkonderzoek afrond is mijn stage dan ook eigenlijk al klaar. 

Gevoeld
Opluchting! Door mijn verrassend goede stagepunt. Ik had wel verwacht dat ik me goed ontwikkeld de afgelopen tijd maar toch kwam dit punt onverwacht. Daarnaast voelde ik me ook een stuk blijer door het weer, ik leef hierdoor weer gelijk een stuk meer op. 

Geluisterd
Oeff eigenlijk heb ik echt te weinig muziek geluisterd de afgelopen tijd. Wel zag ik op TV het nummer ‘A woman like me’ van Little Mix ft. Nicki Minaj. Ik zie net het nummer al in 2018 is uitgebracht, maar ik kende het nog niet. Lekker nummer! Wel heb ik vol verbazing naar de clip gekeken haha. 

Gezien
We zijn aan een nieuwe serie begonnen, wederom want wat gaan we er snel doorheen! Ditmaal staat Homeland op ons beeld, en wat een toffe serie vind ik dit al na een paar afleveringen! Ook hebben we natuurlijk de nieuwe aflevering van Grey’s Anatomy weer gezien, dit blijft echt mijn favoriete serie ooit. En natuurlijk staat Temptation Island ook weer op, zowel de Nederlandse als de USA versie! 

Gegeten
Oefff dit is altijd zo’n lastige om te onthouden als je geen foto’s maakt haha. Ik weet wel dat ik zaterdag iets at waar ik eigenlijk helemaal geen zin in had, maar toch erg lekker bleek te zijn. Dit was simpel gekookte rijst met broccoli en zalm. Klinkt saai toch? Maar we hadden er zo’n lekkere dillesaus bij, en wanneer je van alles een hap samen nam was dat echt ontzettend lekker! 

Gelezen
Op het moment dat ik dit typ ben ik er nog niet aan begonnen, maar wel ligt ‘De Zeven Zussen’ van Lucinda Riley op mijn nachtkastje om vanavond aan te beginnen. Ik heb al zoveel over deze boekenserie gehoord dat ik er echt mega nieuwsgierig naar ben! 

Gekocht
Poeh, ik heb mezelf wel even verwend na die 8 voor de tussenbeoordeling! Dat had ik wel verdiend, vond ik. Dus ik kocht het boek dat ik hierboven benoemde en heb de B.A.E. collectie bij de Hema bekeken. Ik ging met twee kasten, een foundation, olie primer en zo’n lippotlood naar huis. Ook kwam de Goodiebox binnen met allerlei leuke dingen! Binnenkort een shoplogje doen?