Afgelopen nacht heb ik hier echt mijn hoofd over lopen breken. Van de week opnieuw met mijn blog beginnen vol goede moed, en dan nu al een vakantiebreak houden? Woensdagochtend vertrekken we naar Parijs tot en met zondagavond en ik twijfelde wat ik met deze periode aan moet. Als een malle vooruit gaan werken deze laatste dagen of toch even een kleine break nemen?

Ondanks dat ik het bloggen weer goed op wil pakken, wil ik het wel goed doen en dat betekent dus zoals hoe ik het wil. Niet omdat het moet, maar omdat ik er zin in heb en er de motivatie voor heb. Had ik zin om in 3 dagen, waar ik ook nog allerlei dingen voor de vakantie voor moet bereiden, ook nog 5 artikelen extra moet schrijven? Nee, eigenlijk niet. Vond ik dat ik dat kon maken? Net begonnen met bloggen en na 2 artikelen weer een week stoppen? Nee eigenlijk ook niet. Maar zoals ik met mezelf heb afgesproken ga ik het doen wanneer ik het wil en wanneer ik de motivatie heb. En de motivatie om er in 3 dagen 7/8 artikelen eruit te tikken is er niet. Dus daarom hou ik in deze week tot en met zondag een kleine vakantiebreak.

Was dat de juiste keuze? JA! Mijn motivatie voor de komende artikelen is gelijk een stuk groter en heb gelijk bijna 3 weken aan artikelideeën in weten te plannen. Natuurlijk moeten deze nog geschreven worden, maar dat komt wel goed. Ik heb er zin in en vanaf volgende week maandag kunnen jullie weer elke dag artikelen verwachten! Zo komt er natuurlijk een Parijs verslag online, heb ik wat beauty reviews op de planning staan, moet ik weer het gareel in wat gezond eten betreft en noem maar op. Genoeg inspiratie dus! Ik ga even een weekje genieten en daarna ben ik dus weer voor de volle 100% terug.

Natuurlijk zal ik mijn Instagram wel updaten tijdens de vakantie. Dus als je benieuwd ben naar wat ik in Parijs allemaal ga doen, volg me dan snel op @JoyceLosekoot

Q: Ga jij nog op vakantie?